Pautan Terhebat

Thursday, July 21, 2011

Aku buat header blog baru


salam.. huhuhuh.. akhirnya aku telah membuat header blog baru untuk blog aku nie..akhirnya.. bukan ape..sebenarnya member aku ade la mintak tolong watkan blog..walaupun aku sangat xreti bab2 buat header nie dan segala benda la dalam blog nie.. aku cube.. alang2 da buatkan dia, so aku buat la untuk aku sekali..sementara ada masa terluang nie kan.. huhuhuh.. macamana header terbaru.. ade nak komen pape x..komen la sikit.. biasalah baru berkecimpung dunia mengedit2 dan update blog nie.. "Practice Makes Perfect".. pasni nak belajar dreamweaver plak ke.. ape2 la.. kalau bab2 coding aku bangang lagi.. hahahah..so belajar je la selagi aku mampu belajar..hehehe..

ni adalah header aku yang baru... hahahaha... nampak sangat x reti kan nak wat header pun camne..


ni adalah header lama... huhuhuhu..


oklah.. kalau korang nak komen komen la ek.. segala kritikan saya terima dengan hati yang terbuka.. Terima kasih..

ni adalah sample untuk header member saya nyer.. blognyer xwat pun lagi..hahahahaha...

macam sama je kan ..yang paling simple la saya buat sudahla.. kata pun baru nak belajar...hahah..


8 comments:

Zuzus said...

syantek aa man...really kreatip n inovatip...hehe

~~kimz~~ said...

hehehehe..zuzus terima kasih... laju je ek.,..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

header oh header

comel jep header tu

suke suke :)

GnieSyazni said...

takpe..lagi simple lagi better kot.. =) nanti dah terer lebih sket buat gerak-gerak pulak..eceh..hehe

~~kimz~~ said...

::ini belog saya . cinta hati saya:: thanks tau...

GnieSyazni : gnie..terima kasih.. tu la pasni buat yang bergerak2 plak..hahhaha.. berat la blog saya/...

myoliza said...

nice header,...ok laa tu.akak pun x reti nk wat.;)

~~kimz~~ said...

heheheh.. tima kasih kak.. baru berjinak2 jek..

COF said...

Semoga sukses sob.., salam kenal.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...