Pautan Terhebat

Saturday, July 23, 2011

WOW. aku dapat BE Nuffnang pertama.

salam.. WOW. aku dapat BE Nuffnang pertama. Terima kasih Nuffnang.. Oppps.. BE = Buffered Earning. Setelah beberapa tahun berblog ni.. baru dapat BE.. hahahaha.. kelakarkan.. orang lain sebulan dua da dapat.. aku bertahun2.. tapi xpelah.. sebab aku berblog ni saje2 je.. sebenarnya.. aku start berblogging pun dulu sebab di ajar oleh sahabat aku MAZURA..untuk berblogging.. Masa tu aku ingat lagi sebab masa tu la fikiran aku kusut sangat2... hahahhaa.. xkan der aku nak citer der.. hahhah.. Masa tu aku berblog pk untuk isi masa lapang aku jek..

So blog aku nie kadang2 aku update kadang2 aku buat dek jek..yelah..busy kan.. tp aku bersyukur jugak sebab Nuffnang teringin jugak bagi BE kat aku punya blog yang xseberapa nie.. Sekali 3 BE lak tu dia bagi.. Thanks NUFFNANG.. So kepada korang tu.. yang xde akaun nuffnang lagi..buatla akaun Nuffnang.. ye la mana tau kan..ade rezeki ngan Nuffnang dapat la kita duit untuk jalan2..hahahaha.. sambil2..yang penting..macam aku..berblog bukan untuk dapat duit.. tapi kalau da rezeki tu ade..amik je la.. Alhamdullillah.. 


Ape2 pun.. aku sangat2 berterima kasih kepada semua pengunjung2 blog aku yang xseberapa ni.. Tanpa diorang xdapat kot aku BE ni.. huhuhuhu..


P/s: Kenapa la aku x berblog dari zaman aku belasan tahun dulu ek.. hahahaha...

6 comments:

zmah said...

Usaha tangga kejayaan.

~~kimz~~ said...

terima kasih akak.. akak.. nak pinjam motor besar.. heheheheh...

seeha said...

perghh..best giler.citer ar sikit dapat baper hengget..

~~kimz~~ said...

seeha.. ala.. baru rm3.00 ++ jek... :)

tapi sebab dapat menda tu yang jadi excited je..hahaha...

sha my heart said...

wah, hebat =)

Redlomo said...

check out www.nufftag.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...