Pautan Terhebat

Monday, January 25, 2010

Dinner with x-dip members - seoul garden

Aku memang lambat sikit nak bercerita..hahhaa..kali nie nak cerita pasal minggu lepas..Sabtu malam minggu ari tu..aku menghabiskan masa bersama geng2 aku berdinner di Ibu Kota..pekena steamboat jap at seoul garden. sekali kena rm568.57 daa...huhuhu..tp yg penting hepy.ada yg da lama giler aku xjumpe.ramai jugak la yg naik badan.tp aku bile la nak naik. mmmm..klu naik konfom sedap sikit bdn aku..hahaha..


ni la bil yang aku simpan.huhuhu..


kenangan aku (janggutku telah hilang) bergambar bersama dina. sesuai x. aku suke baby girl.


kenangan aku bersama kawan2 lamaku.


peace yo!!. paling byk aku la yang mkn. yg penting KENYANG..


Tak habis disitu.dalam tengah malam pegi pulak bangsar..pekena mamak kat sana plak..sambil2 tgk MU yang menang..hahaha..rooney tu..agak berbual panjang la bersama kawan2 malam tu.. sampai ada yang buat plan nak gi GUNUNG KINABALU la / air terjun BERKELAH (raya cine ni) la.Kalau lah aku xbalik kg raya cine nie..konfom aku nak follow.. / BANDUNG la (bab bandung ni aku suke sebab siap plan lagi turun kat jakarta pastu naik train g bandung.perjalanan ke bandung dari jakarta dalam 3 jam. klu naik train ye..so bykla pemandangan2 yang cantik bole kite tengok dan apelagi abadikan dalam kamera la...)..huii..best nie kalau berjalan..tp kena jugak ada ongkosnya..hehehe..tp aku xkire nak pegi jugak..nak berjalan2 makan angin..tengok dunie luar..xnak ingat dunie sekelililng K.L - SHAH ALAM nie..sebab asyik terperuk je kat sini..paling kuat pun balik Johor..kg halaman.. dengan kerja aku sekarang lagi.byk jugak la tekanan..tp mana bestkan kalau cite pasal kerja. Aku patut bersyukur pe.at least ada jugak pekerjaan..daripada 30 ribu ++ yang menganggur. ALHAMDULLILLAH..walaupun gaji tu xseberapa..tp aku pohon mendapat keberkatan dariNYA..aminn..

2 comments:

anet said...

achik xde ke gathering ni kiman?

zukhirman said...

xde la net...achik sombong

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...