Pautan Terhebat

Thursday, February 11, 2010

mmm..Kuatkanlah semangat ku hari demi hari...

Mmmm.why i'm still can't forget about my past...sometimes it's making me depressed. sometimes i feel will never be able to come out of this feeling of being lost and of losing something very precious in my life.. almost 6 years been together...

When I will meet someone who will sweep me off my feet and it will be worth all the tears! One day I will look back and thank Allah it didn't work out!...I must wake up and move on with my life. Allah puts people in our life for a reason. Some will stay around and some will go. Take this as a learning experience. One side good and the other side bad. So take this gift given to me and make the best of it. I feel that i'm lucky to have many friends around me.always give me support & so on..Alhamdullillah... Start from now I must stop hoping for something I can't have. Because it will hurt all of my life. Tapi sometimes aku degil jgk. huhuhuhu..

Yelah sometimes getting over a loved one isn't easy. especially when it's still so fresh in my life. Thats why I will be always to distance myself from her for a few months or the whole lifes.

sorry if right now i'm very touching. dan berbahasa inggeris.. yela kadang2 bahasa melayu rasa macam jiwang dan lembik sangat..so aku rasa aku nak tulis dalam english..

Last but not least, aku mesti yakin dan terima yang semua ni adalah TAKDIR.. Jodoh pertemuan semua telah ditetapkan. walaupun da setahun masa berlalu..Aku harap aku dapat menasihati diri aku ini yang kadang2 bengong jugak...Thanks to Allah sebab dengan rezeki yang diberi olehNYA padaku sekarang membuatku sangat busy kadang2 dapat melupakan aku pada semua yang terjadi.. tp kadang2 x..yela..mana tak nye macam contoh pagi tadi..dalam hotfm bole plak cite pasal hubungan yang xkesampaian..da aku pikir balik..mmmmm.. :( Tp syukurlah aku still can thinks possitively..Banyak yang da kaunseling aku sebelum ni..contohnya..Dr Ismail sendiri (dia ni lecturer aku dan jgk supervisor aku masa final projek)..Dr ni seorang yang pada aku kawan, lecturer dan jugak kaunselor yang sangat baik...dan kawan2 aku yang byk memberi support.. so jgn la persiakan segala pertolongan yang mereka berikan..
Thanks to all..

THANKS to ******* kerana menyayangiku sebelum ini.. Hope she will be happy

4 comments:

___MaZuRa___ said...

STOP IT KIMAN!!!... just live life to the fullest... let bygone be bygone.

wawa:mama faheem said...

life must go on..u'll find someone better...gua guarantee punye!

Raudhatul Iman said...

saya faham apa yang kamu rasa..
saya pun seperti kamu..
dan masih juga seperti kamu..
sudah dua tahun hingga ke saat ini..

terbakar rumah, orang nampak..
terbakar hati, tiada siapa yang tahu..
kecuali Sang Maha Cinta Yang Agung!

zukhirman said...

thanks jike memahami..tp ok sikit kot..yang penting life is must go on..(dengan muke penuh berazam..)hahahah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...