Pautan Terhebat

Sunday, March 21, 2010

hot balloon 2010

macam tahun lepas, tahun nie aku pegi lagi menghadiri hot ballon 2010 ni, tp xmacam tahun lepas..sebab tahun lepas, aku berempat (mazura, lan, lan mantap + aku) siap gi karaoke ape semua... tapi tahun nie aku bertiga je..(aku, lan mantap ngan siti tunang lan mantap)..sebabnya, mazura nak gi mid valley yang mana ade motherhood expo.. yela.. x lama lagi nak ade anak da..so prepare la ape yang patut..ape2 pun CONGRATE mazura+lan..kalau macam tahun lepas kami berlompat2 amik gambar..tapi tahun nie, aku just amik gambar lan ngan tunang die je.huhuhu..jadi model aku tahun nie..hehehe..
sebenarnya aku rindu kawan2 aku yang lain..bile la lagi aku leh hang out sesama...byk kenangan manis aku bersama kawan2..kawan2 mozac, uitm, jvc, harum, dan yang mengenali diri ini..pehhh ayat...
tapi aku rindu kawan2 PLK aku..lan, mazura, lan mantap, am, epul, kak umi, min, abg din, azam, dan ramai la lagi..huhuhu..da ape daa aku melalut nie..ok ok stop it..!!
nak dipendekkan cerita, aku just amik gambar budak ni berdua je (lan + siti)..sebab aku xde mood nak amik gambar aku sendiri..so korang tengok je la ek..kalu rasa nak tengok..sebab aku malas nak bercerita..


berlatar belakangkan.. balloon..masa nie matahari da naik da..pening gak pale aku..huhuhu.


korang tgk matahari tu..da tinggi da..maksudnya (da panas)


ni la tunang lan mantap..diorang berdua ni staf MAS.


baru tunang last week kot..


tengah bincang bile agaknya nak langsung.. AGAKNYA la kan..


santik kan..!!


tengok...belon pun berlanggar..ape daa~~


model tangkap muat..!!


kena paksa senyum..lalalalalala~~~jahat x aku..


haip..haipp...jangan mesra sangat!!

4 comments:

wahida said...

Man, Lan ckp next time kalo kuar mkn2 nak ajak ko lagi...hopefully tak bosan la jd photographer kitaorg ek...hehe...

zukhirman said...

bole je..tp pas ni pakai lan punya kamera plak..nak tunggu kamera aku lambat sikit..pastu ckap ngan lan bawak sekalu software ek..

___MaZuRa___ said...

nice pics... sorry la tak dapat join... sibuk ngn preparation azlan's junior ni... hahaha...

zukhirman said...

tu la...kalau korang ade mesti best kan..huhuhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...