Pautan Terhebat

Saturday, March 13, 2010

Exzos terbakar!!

kali ni aku bukan nak cite pasal ape..pasal sakit ati ke,pasal sakit kaki ke,pasal sakit mata ke.pasal segala sakit2 la..so kat sini aku just nak bagitau yang aku berjalan2 menghabiskan waktu yang sedia ade..malam nie la malam ahad..aku cam biasa nak gi makan.yola...lapar kena makan..berhenti mkn sebelum kenyang..hehehe..aku sempatla menyinggah di satu function di dataran stadium shah alam..fuiii yohh!! aku pantang nampak yang berlampu2 nie..mesti aku singgah jap..yang penting singgah..huhu..so aku ngan muse menyinggah sekejap..nak tgk ade ape..rupa-rupanya ade autoshow yang dijalankan 2 hari..13~14 mac.. 15 mac bday mak aku...huhuhu..sempat bagitau kan.. yang penting mak aku akan buat kenduri minggu depan sekali kan ngan aku punye..ok ok jgn melalut... malam nie ade acara audio kereta dan perhiasan lampu kete.. arghhh..xtau ape ayat die buat..yang penting pertandingan lampu ngan system audio la..memang gempak2..dan byk kete plak tu..kebanyakan aku tgk "evo convert waja" club.. huhuhu..ade ke evo nak convert waja..(ketawa terguling-guling aku masa nie)...so korang kenal ke ape tu evo..evo tu model yang dikeluarkan oleh syarikat mitsubishi motor.. sebenarnya aku nak cakap banyak kete waja yang convert gi evo!!
oklah..melalut lagi..tp best tau kalau ade selingan sebenarnya..hehehe..ok masa kat perkarangan shah alam tu aku terpikat pada 2 kete ni..kete ni xmain audio/lampu2 tu..tp kete ni menunjukkan belang terhadap exzos die..exzos terbakar..memang gempak..kalau ade ayam nak panggang..da boleh panggang da..stail fast furious gitu.. nape aku asyik citer pasal terbakar je nie..mmmmm.. layan la ek.. daaa~~~

korang bayangkan kalau letak satay ke ayam ke..xpun muke korang kat situ..agak2 da rentung da..


ni myvi yang penuh ngan lampu..senang kata kalau die xpasang lampu pun masa jalan..dari jauh orang dah boleh nampak belang2 die..cantikkan..!!!


kalau korang nak layan muvie exzos terbakar tu layanla ye...

4 comments:

___MaZuRa___ said...

waja tu jadi "wajalution" la kiman....

zukhirman said...

bukanla..aku saje je nak cakap 'evo convert waja'.. nak perli jek..hahaha.. bikin standard sudah..

Zurani said...

kiman..aku jalan2 ke blog org, then terjmp blog kau..exchange link eh..kau kenal aku x?

zukhirman said...

kenal la..aku selalu baca ko punye..baca secara senyap..hahahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...