Pautan Terhebat

Friday, April 9, 2010

SMC atau KPJ selangor...


huhuhu..kat sini aku bukan nak citer pasal SMC (selangor medical centre) nama dulu @ nama sekarang KPJ selangor.. aku nak cerita yang member aku amzari & fathiyah, alhamdullillah telah dikurniakan cahaya mata.. baby girl.. so td dalam kul 9 malam aku g SMC seks 20 untuk menjenguk kawan aku yang baru saje menjadi ayah..huhuhu..TAHNIAH am.. sampai je..mazura & lan pun ade..ok aku xnak cite panjang..description anak amzari..

anak amzari & fathiyah.. vs  aku lahir
berat 2.7kg  / xingat da brt aku bape masa aku lahir
ari khamis / sama hari..aku pun khamis
2.47pm / aku dilahirkan pagi hari 9.52am
8 apr 2010..  / 25 mac 2010 19...

huhu..ape2 pun aku nak amik kesempatan mengucapkan TAHNIAH pada amzari & fathiyah atas kurniaan cahaya mata..nanti aku datang lagi ye..kat umah..sebab hadiah xsempat la nak beli..balik keje td kan..huhuhu..


comel kan..tp baby girl memang senyap je..dari aku datang xdengar sepatah pun suara dia..tido je keje dia..da malam kan..hehehe..

3 comments:

Fathiyah said...

thanks kiman.. tarikh lahir ko same dgn arwah ayah aku.. aku memain jekbab hadiah tu.. ko dtg tgk aku pun dh cukup baik.. thanks.. uncle kiman.. drpd nor adawiyah.. ;)

zukhirman said...

hehehehe...nak jumpa adawiyah nanti..
dia dah pandai menjerit belum (menangis)

Fathiyah said...

wow! kalau ko nak dgr dia jerit, time mandi.. jerit mcm kena dera.. agaknye dia malu ramai org tgk dia mandi.. nanti ko dtg leh dgr dia nangis.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...