Pautan Terhebat

Friday, May 6, 2011

Fast Five Movie

salam,
sebenarnya aku just nak cite malam tdi sempat la aku tengok Fast Five Movie dekat TGV bukit raja..cite memang stylo.. best giler.. so aku syorkan gi la tengok.. xrugi.. seyes..
rasa nak tengok lagi sekali je..


Cite ni ala2 italian job.. ye la.. italian job dia rembat emas kan.. yang fast five ni plak rembat duit reyes..
korang tgk la ek.. best!!!

barisan pelakon dia... at rio de janeiro..


bukti pembelian..


kete yang digunakan : semestinya daripada brand Dodge

Next movie : banyak sangat kot nak tgk.. tgh musim cite2 baru sekarang ni..antaranya yang akan aku tunggu Transformer..huhuhu.. lama lagi wooo..

7 comments:

Multibrand said...

Movie review yang menarik dan membuat saya ingin melihat film itu.

Saya telah follow blog anda di Google Friend Connect (No:31).
Tolong follow balik ya.

Terima kasih.

Cho said...

sy belum lagi tengok movie ni... tapi banyak yang kata movie ni best...
tak sabar nak tengok... :)

~~kimz~~ said...

serious best.. tgk la.. x rugi.. teringin nak tengok lagi sekali je rasa..

deeya said...

ala2 italian memang superb ! =)

~~kimz~~ said...

best kan.. waa.. jom tgk..

Kaoshi said...

tahun ni belum pergi cinema lagi.. kesian.

Sila lawat: Kaoshi Troll

HonEyBuNNy said...

sedih sangat..beratur punya la panjang....sekali habis da tiket....xsempat nak tgk..uhuh..T_T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...