Pautan Terhebat

Wednesday, May 4, 2011

Jom buat MASTER

salam,
seperti yang aku bagitau entry sebelum ni, moh kite apply utk sambung lagi belajar ni.. yelah.. teringin dari dulu.. xkisah la yang penting aku masih teringin lagi untuk belajar..

Klik kat gambar tu untuk apply.



jomm apply




ok kat sini ade la kos2 yang ditawarkan..
so aku teringin nak amik EE770 : MASTER OF SCIENCE IN TELECOMMUNICATION AND INFORMATION ENGINEERING
try wat comm plak..

history aku 

Dip : Electrical engineering (electronics)
Bsc Hons Electrical Engineering (Power)



ni antara kos2 yang ditawarkan.

aku nak ajak
EPUL
KAK UMI

Yang penting EN saiful (DENSO) da tolong belikan BSN Slip UiTM N. Thanks epul.. 
nanti aku bank in jer ek.. :P

kalau boleh sesapa la yang rasa nak belajar lagi.. jommmm..

P/s : aku call Prof aku : Dr Ismail Musirin.. lama da aku x call dia.. kang jd macam student xingat pada guru plak.. so berbual2 je la.. terharu jugak aku, dia masih simpan no tpon aku.. thanks Dr ismail masih ingat kat saya nie..
Sebenarnya beliau nie banyak tolong aku.. dari segi pembelajaran of course la kan.. tp dari segi kaunseling pun dia.. aku pernah jumpa dia sewaktu aku putus cinta harapan.. so dia la yang banyak membantu aku disamping rakan2 disisi.. Dia banyak bg aku kata2 semangat. salah satunya yang masih aku ingat.. Kita sebagai lelaki yang mana suatu hari nanti akan jadi ketua (especially ketua keluarga la kan)..jadi kite kena kuat.. kena kuat dari pape pun halangan yang datang.. jgn mudah menyerah & bla bla bla.. banyak la kan ayat nye lagi tu..  eheheheh.. so pape pun.. Dr Ismail. : thanks

Oklah kawan2.. xkan nak cite pasal cite lepas.. xbestla kan.. so looking forward OK!!

jomm kawan2 ku yang dulu2, moh kite minum2 bersama2 Dr Ismail...

5 comments:

Mr.PinGu said...

wah.. electrical engineering gak ek? sama cam sy.. now dh lama abes master tunggu wat PHD tahun ni after raya ngee

~~kimz~~ said...

yeke..wahhhh... bestnya...

En AL said...

jadi ke sambung blaja??

~~kimz~~ said...

jadi..jomm..kite...

En AL said...

jom2...semangat tapi takut tak mampu je nak truskan..huhuuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...