Pautan Terhebat

Tuesday, July 21, 2009

Thank You MAZURA & LAN

Aku sangat happy sebabnya...
aku dapat hadiah...yea...yea..yea...
mazura & lan bagi...
aku dapat t-shirt selai dan jugak wallet jenama Guess...
aku sangat terharu dapat pemberian dari kawan aku yang susah aku nak
gambarkan...macamane...best sangat..
best la... sedih ada, gembira ada...
ape2 pun Terima Kasih sangat2 buat mazura dan lan..
aku doakan kkorang bahagia dan sentiasa maju dalam kehidupan di dunia dan akhirat..
yang penting Akhirat... go for it...





4 comments:

in de groove said...

wallet ni aku pn minat tp mazura beli utk ko... aku pn xkesah... tahniah kiman dpt wallet... anyway thanks bg mazura pnjm kamera... best... bgmbr sakan kitaorang...

___MaZuRa___ said...

kiman... baik nye mazura & lan tu... ko kenal kan la kat aku... kalau boleh bg la no tepon diorg kat aku... aku nak kawan ngan diorg jugak... nak hadiah jugak!!!!

zukhirman said...

mazura : 019 2887481
lan : 019 3382929

ni no diorang... ko tpon lah diorang.. diorang sangat baik.. dan best..

___MaZuRa___ said...

ahahahahaha.... siap bg no fon betol2... hahahaha.... ko mmg kelakar la aku rase... bila nak belanja ni... tak sabar dah ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...