Pautan Terhebat

Sunday, March 7, 2010

I-City Shah Alam

Malam nie aku menghabiskan massa bersama2 housemate aku..gi jejalan kat i-city shah alam sekejap..sambil jalan2 aku macam biasa la amik la gambar..yola..sebab cantikla..nasib baik kamera aku biasa2 je..yela kamera nokia 3310 jek..kalau x konform aku mesti amik lawa punya kalau ade lens yang cukup power nie..hahahah..perasan..biasalah..aku xpandai sebenarnya pasal nak snap2 gambar nie..so kalau xlawa tu jangan la kutuk ye...korang jejalan la kalau ade masa..da aku promote lagi pasal shah alam nie...huhuhu..best sangat wei duduk shah alam..da la ramai melayu..jalan pun xjem..best2...kalau pegi surau..konfom penuh beb.serious..jemaah penuh..ko akan jadi suke nak berjemaah..cubela ek korang jemaah kat surau..lg2 waktu maghrib..kat shah alam...ulangan kat shah alam.

cantik kan pokok2 bewarna..sape cakap xde pokok kaler2..

pokok oren yang berlampu kot..cantik kan..

sangat cantik..so sesapa yang gear yg gempak @ photoghrapher yang terror tue..try la shoot kat sini waktu malam xpun waktu senja2 ke..mesti cantik..pastu korang amik la awan sikit pastu HDR kan..perghhh gempak..

ni engineer kechik @ zairin..

putih sememangnya cantik

muse tengah membelek...so aku skodengla..hahaha..sorry muse..

skodeng lagi..

Let It Snow @ I-City

theme :christmas day..sangat cantik..

4 comments:

Alwanez said...

cantiknye i-city..ngape tak ajak aku huhu

zukhirman said...

mmm..mana aku tau..ala ko ajak la laki ko..

Alwanez said...

hehehehe alaaa encik daus bz je..nnti nak ajak die la..mulai hari ni dgn rasminye aku lantik ko jadi sifu photography aku k? tengkiu :P

zukhirman said...

huhuhu...ala..aku pun mana pandai..biasa2 je..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...