Pautan Terhebat

Monday, April 5, 2010

Tag 'Gaji' dari Wawa


1.Anda makan gaji?
aku makan nasi..x makan gaji..tapi kalau terima gaji..sudah semestinya





2. Bila biasanya anda dapat gaji? 


ikut kalendar kampeni.






3. Pernah dapat gaji lambat?


xpernah. So syukur la ye...






4. Perkara pertama yang anda buat selepas dapat gaji?
simpan sikit, selebihnya byr utang






5. Adakah anda happy dengan gaji yg anda dapat?


Alhamdullillah.. cukuplah rezeki membujang..tapi kekadang xpuasati jugak..sebab nak beli LENS xdapat2...huhuhuhu..sape nak belanja..






6. Apa yang anda buat dengan gaji pertama anda sewaktu anda mula mula bekerja dulu?


xingat da la..7 tahun lepas aku dapat first gaji..rasanya bagi parents aku kot








7. Berapa selalunya anda simpan dari gaji anda?


nak try simpan 1/3 dari gaji..tp xdapat2...






8. Apakah barang berharga yang anda dapat beli hasil duit gaji anda?


banyak sangat...huhuhu...




9. Berapa kah gaji impian anda?


cukuplah untuk hidup selesa.






10. Tagkan lima orang yang anda rasakan dah dapat gaji






n everybody else yg bekerja makan gaji mcm kami :)

2 comments:

wawa:mama faheem said...

wah sgt pantas menjwb tag aku :) bagus2..ade peningkatan.

zukhirman said...

haha.. kena cepat..huhuh..tp xreti pun sangat aku meng 'tag'2 nie..hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...