Pautan Terhebat

Monday, April 19, 2010

TOYOTA -->moving forward


aku nak beli kereta ke? hahahaha...tidakla aku nak membeli kereta.cukuplah kereta capuk aku tu dapat membawa aku balik kekampung, ofis, jalan2..huhuhu..walaupun kereta aku tu da berumur lebih 10 tahun..tp lawa lagi pe..huhuhu.puji diri sendiri je. hutang pun da nak settle. pasni mewah la sikit idup aku. tanpa utang kete. bole beli umah plak.

Oklah sebenarnya aku nak bercerita yang aku teman member aku usha kete TOYOTA..member aku nie Arman teringin nak pakai VIOS..huhuhu..kitaorang gi tgk kete kat sri hartamas.jumpalah kitaorang ngan mr seow. itupun kitaorang da wat appointment dulu tu. sekali aku tgk da. 74k rage die. itu yang type 'J' (AT). hok manual 68k. bincang punya bincang. jadilah kawan aku tu membeli. dapat la diskaun 2k. oklah kurang sikit d/p nyer. sebab mr seow ni da lama kenal..bukan aku yang kenal tp azam la. dia pun da ade vios putih.cantik jugak kete dia aku tgk. tp la ni tunang dia yang pakai VIOS tu. dia pegi beli kete satria gti sudah.

 
TOYOTA : moving forward
HONDA : Power of Dreams.

yang baju kuning tu yang nak membeli.
 
 TRD model baru.. yang ni harge je da 88k..masuk insuran 90k.

 
 ni la kereta aku yang da lama..harga 100k murah2 je..da lama aku pakai..huhuhu..banyak da jasa kete ni kat aku..


balik je dari showroom tu. terus kitaorang gi makan kat pelita..dekat2 kat situ je.yang penting arman belanja..yeahh!!!..huhuhu..pastu balik la kitaorang kat BANDARAYA shah alam..saje je kan nak highlight bandaraya tu..huhu..aku suka tinggal kat SHAH ALAM. sebabnya..kalau korang nak tengok melayu yang kaya2, kat area sini la..huhuhu. last2 aku lepak la banglo member aku nie..kat seks 6.. umah memang besau.. pastu aircon lak tu..so aku melepak je la..malas nak balik umah seks 8 aku tu..walaupun sebelah taman je..hahahaha..sebab nak tgk bola..umah aku xde astro..lalalalala...

ni la gaya ala2 model maskulin terbaring..huhuhu..sory zam..

 
 sambil tengok bola man u VS man city.. man u menang last minute..huhuhu..besau kan umah.ni baru suku je..

 
kucing pun sibuk nak tgk bola sekali..kecoh je

1 comment:

Nurizwani said...

vios sngt2 jimat minyak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...